GROENE PLANNEN VOOR TUIN | PLANTEN | ERF | PARK | STAD | LAND

Beplanting

Laat de tuin uw zintuigen prikkelen.

beplantingsindicatieWordt het een oase om tot rust te komen, een vlammende border, een verzorgde kantoortuin, fruit om van te proeven, een groene jungle of een gemakkelijke tuin…

Sfeer
Planten bepalen de sfeer van de plek. In de zomer als we buiten leven, maar zeker in de winter als we vanuit huis van de tuin moeten genieten. Planten laten ons de dimensie ‘Tijd’ beleven. Ieder seizoen, ieder jaar is het weer spannend hoe een plant zich ontwikkelt.

Meerwaarde
Groen in de tuin biedt een duidelijke meerwaarde aan het ontwerp, mits de beplanting goed gekozen is!  En daar biedt de tuinontwerper meerwaarde.
Met kennis en ervaring kiezen wij de juiste beplanting. Afgestemd op uw ideeën en passend bij het ontwerp. Op een manier dat u alle seizoenen van de tuin kunt genieten.

Onderhoudsvriendelijk
Ook een groene tuin kan onderhoudsvriendelijk. Als de juiste planten op de juiste plaats staan. De hoeveelheid onderhoud pas ik aan uw wensen, eventuele beperkingen en budget aan. We werken met planten die in principe onderhoudsvriendelijk, sterk en gemakkelijk zijn.

Beplantingsplan
Het beplantingsplan staat volledig op tekening en is voorzien van een toelichting. Per border en per plant krijgt u desgewenst een beschrijving en onderhoudsadviezen.
Ook het leveren van de beplanting en aanplanten van de borders hoort tot de mogelijkheden.